Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Skillsz4Youth is hét servicebureau voor organisaties in zorg & welzijn.

De zorg & welzijn branche staat voor grote uitdagingen. Naast het vinden van voldoende geschoold personeel is het een uitdaging om invulling te geven aan de regeldruk binnen de sector. Veranderende wet- en regelgeving, aanbestedingen, administratieve verpichtingen en kwaliteitseisen.... allemaal uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben. Om goede zorg te kunnen bieden, heeft een organisatie verschillende faciliteiten nodig. Zo is een zorginstelling gebaat bij goede huisvesting, moderne computers, bekwaam personeel en een goed financieel beleid. Als organisatie wil je succesboeken en echt een verschil maken binnen jouw domein. Dit begrijpen wij al te goed! Met onze jaren ervaring in het zorg en welzijn domein, weten wij dat dit soms lastig kan zijn. Vanuit deze gedachte, helpen wij jou als organisatie om opnieuw te focussen op wat echt belangrijk is, jouw dienstverlening.

Missie en visie
De missie van het Servicebureau is om organisaties (tijdelijk) optimaal te ondersteunen en te ontzorgen door Business Support Services te bieden vanuit onze expert-, advies- en regierol. Organisaties kunnen zich daardoor beter richten op het wat hen energie geeft: het primaire proces. Op die manier wordt kennis beter benut en kunnen middelen efficiënter (en goedkoper) worden ingezet. Het doel van het Servicebureau is kwalitatieve Business Support Services te leveren tegen optimale kosten.
 

Wij nemen werk uit handen voor organisaties in zorg & welzijn.


Expertise
De ontwikkelingen om ons heen gaan razendsnel. Zowel de manier hoe wij zaken doen als onze manier van werken verandert. Als gevolg hiervan zijn professionals en organisaties genoodzaakt om flexibel en creatiever om te gaan met werk. Dit vraagt om nieuwe inzichten, skills en een innovatieve aanpak. Op ons Servicebureau zitten experts op het gebied van zorgadministratie, marketing & communicatie, facilitair beheer, financiën, kwaliteitsmanagement, ICT en HRM. Onze Business Support Services zijn ook in te zetten door zelfstandigen in de zorg (zzp'ers).
 

Wij leveren maatwerk voor uw organisatie


Naast het ondersteunen van de bedrijsvoering beschikken wij over flexplekken en vergaderfaciliteiten die te huur zijn in Rotterdam.